Оновлення Poster та події ресторанного ринку України
Оновлення
Каса
Пристрої

🛠️ Покращена робота з обладнанням в останніх версіях каси

Олексій avatar
Shared by Олексій • July 16, 2024

Нещодавно Poster отримав оновлення для всіх операційних систем. Крім більш стабільної роботи самого застосунку, команда розробки виправила деякі помилки в роботі з обладнанням. Зібрали в цьому дописі для вас всі зміни.

☝️ Всі зміни доступні лише на останніх версіях застосунку каси.

🔍 Прибрали автоматичний пошук, якщо вже є знайдені пристрої

Раніше кожен раз, коли ви переходили у ☰ Функції → Пристрої, запускався пошук обладнання. Тобто, якщо ви свідомо видаляли пристрій, при кожному переході у це вікно він знаходився наново. Тепер, якщо у списку обладнання є хоча б один пристрій, потрібно натиснути ↻ Оновити, щоб запустити пошук. Якщо список пристроїв порожній, пошук запуститься автоматично.

🗑️ Полагодили видалення пристроїв на мобільній версії застосунку

Раніше, після видалення обладнання, застосунок на смартфоні відображав порожній білий екран. Змінили цю поведінку і тепер він повертатиметься до переліку пристроїв.

💳 Полагодили підключення та роботу декількох банківських терміналів

Тепер, під час закриття чека, буде з’являтись вікно, яке запитує на який з терміналів відправити оплату. У цьому вікні банківські термінали відображатимуться з тими назвами, які ви вказали для них у ☰ Функції → Пристрої.

🖼️ Покращили друк логотипа на швидкому друці

Під час роботи зі швидким друком на чеці міг не друкуватись логотип закладу. Виправили цю поведінку, а також, якщо обрати принтер і натиснути ⚙️, можна побачити окрему кнопку Оновити логотип, яка відправляє зображення з вашої адмін-панелі прямо в пам’ять принтера. Ця кнопка доступна лише для швидкого друку і потрібно, щоб принтер точно його не загубив 😉

🪞 Виправили помилку, через яку один принтер міг відображатись декілька разів

Подібна поведінка виникала тільки за певних сценаріїв, але особливо часто з принтерами Sam4S та Epson. Крім звичайної плутанини це могло призвести до дублювання бігунків на кухню. Більше не призведе.

⚖️ Навчили застосунки для Windows та Mac працювати по Ethernet з вагами

Раніше, щоб підключити ваги до застосунку на одні з цих операційних систем доводилось використовувати перехідник COM-USB. Тепер достатньо тільки підключити їх LAN-кабелем до роутера.