Оновлення Poster та події ресторанного ринку України
Адмін-панель

⌛ Завершилось beta-тестування редагування минулою датою

Олексій avatar
Shared by Олексій • May 27, 2024

Понад 6 місяців тому в Poster стартувало beta-тестування редагування меню минулою датою. Це відкрило можливість змінювати складники страви після її продажу.

На період тестування функція була доступна у всіх акаунтах незалежно від тарифу. 27-го травня тестування завершується і редагування минулою датою увійде до тарифу Pro. Таким чином функція стане поруч з лімітом у 1500 позицій меню, бронюванням столів, розширеними правами доступу та переробками.

Якщо ви працюєте на іншому тарифі, перейдіть в Налаштування → Передплата та натисніть Змінити тариф поруч із назвою вашого поточного плану.


Подивімось, яких змін зазнало редагування меню минулою датою на своєму шляху:

Запуск функції

В першій версії редагування минулою датою з’явилась можливість змінити складники та їх кількість для тех. карток від потрібної до поточної.


Додали редагування минулою датою для вагових тех. карток

З цього моменту стало можливо змінювати складники у, наприклад, печива на вагу.


Історія редагування стала доступною для перегляду

Важко тримати в голові коли і які зміни вносились по меню. Особливо важко стає, коли в акаунті працює декілька людей. Тому додали інструмент, який відображає хто змінював меню, за який проміжок і які зміни були застосовані.


З’явилась можливість редагувати напівфабрикати

З цим оновленням стало можливо врахувати не тільки зміни у готовій страві, а й в її складових. Наприклад, перерахувати кількість масла в тісті для круасанів.


«Дата до» і для тех. карток, і для напівфабрикатів

Додали можливість вказувати кінцеву дату перерахунку. Таким чином з’явилась можливість обирати довільний проміжок для редагування минулою датою.


Навчили функцію працювати на декількох рівнях вкладеності

У поточній версії стало можливим редагувати напівфабрикати в складі яких є інші напівфабрикати.