Оновлення Poster та події ресторанного ринку України
Оновлення
Адмін-панель

🐣 Зустрічайте акт розбору та переробки в Poster!

Катерина avatar
Shared by Катерина • April 26, 2024

Відтепер в Poster можна розбирати та перероблювати одні продукти на інші. Знаємо, що ви давно чекали на ці функції, тож ми об’єднали їх в одну та запрошуємо спробувати у вкладці Склад → Переробки.

✔️ Перероблюйте продукти з різних складів та одразу обирайте склад для отриманих продуктів – без додаткових переміщень та списань.
✔️ Легко керуйте собівартістю отриманих продуктів.
✔️ Перероблюйте складські залишки будь-якою поточною або минулою датою.

Розберімось детальніше, де переробки стануть незамінним помічником та спростять складський облік.

  • Якщо купляєте цілу тушу м’яса, риби або птиці, створіть відповідний інгредієнт та додайте його на склад, а потім розберіть на частини: птицю – на філе, крильця, стегна та суповий набір, рибу – на стейки, кістки та інше. Однією дією встановіть собівартість та розподіліть нові продукти на відповідні склади.
  • Перероблюйте яйця – на білки та жовтки, вчорашній хліб – на крутони чи панірувальні сухарі, а залишки томатів – в соус. Функція класно підійде, якщо не плануєте регулярне виробництво, і перетворення одних залишків в інші потрібно тут і зараз.
  • Або перетворюйте товари в інгредієнти та навпаки. Наприклад, якщо вирішили відкоркувати пляшку вина з вітрини, яку додали в меню як товар, перетворіть товар на інгредієнт “Вино” в літрах та виправте списання.

☝️ Переробки доступні на тарифі Pro. Щоб скористатися функцією оновіть тариф в адмін-панелі у вкладці Налаштування → Передплата або зверніться в підтримку.

📖 Що таке «Переробки» та як переробити страву